“Flokët janë një mënyrë e rëndësishme për të shprehur veten, veçanërisht në skenë”, thotë njeriu që qëndron prapa flokëve të Jennifer Lopez në Super Bowl, stilisti Chris Appleton.

“Kishim kënaqësi duke provuar pamje të ndryshme”, thotë ai, i cili ka qenë në Jug të Florida-s gjatë gjithë javës duke u përgatitur me Lopez. Ndërsa, Appleton normalisht përgatit flokët e super yllit për një performancë dyorëshe – duke marrë në konsideratë djersën, makinat e erës dhe lëvizjet e guximshme të kokës.

Për të arritur një formë dinamike, ai vendos kapëse në rrënjë, pastaj thanë të gjithë kokën me ajër të freskët nga një tharëse goditje për ta vendosur atë në vend.

Sonte kishte një shtresë shtesë të ndërlikimeve: lagështia. “Miami është vendi më i keq për flokët”, bën shaka Appleton për lagështinë dhe nxehtësinë e qytetit.

“Sado e lehtë të duket, është shumë planifikim për t’u siguruar që flokët të lëvizin drejt në ato gjashtë minuta të rëndësishme”.

Për të mos lejuar që lagështia e Miami të marrë më të mirën e gjatësisë së Lopezit, Appleton përgatiti me ngjyrën e tij të sigurt, Wow Dream Coat – një serum i zellshëm që “vendos një shtresë mbrojtëse të papërshkueshëm nga uji mbi flokët”.

Sidoqoftë, asnjë metodë nuk është plotësisht e suksesshme: “Ndihmon, por kur ajo performon, ajo performon si një atlete, çdo rrokullisje flokësh, çdo lëvizje, ajo është plotësisht jashtë kontrollit”.

Jennifer Lopez (Foto: Getty Images/Guliver)

Appleton përfundoi në prapaskenë dredhat në Hard Rock Stadium me një llak shkëlqimi për të siguruar gjatësinë të dukej e mëndafshte nga çdo kënd kamerash. “Njerëzit presin një super pamje” shpjegon ai. 

Burimi : Telegrafi

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!