Akttorja Arta Nitaj ka reaguar ashpër ndaj diisa akuzave ttë diisa porttaleve kosovare që kanë shkruar për ttë se “shoqëron pasaniikëtt në Dubaii”, përkundrejtt një shume ttë cakttuar parash.

Gjiiithçka nisi pas një fottoje të Artës që u publiikua në Instagramin e një agjensie, ku ii bëhej reklamë një club-i luksoz duke publiikuar edhe numriin e ttiij për rezerviime.

Menjëherë në mediia niisii ttë përfliittej jetta e saj luksoze dhe udhëttimett e akttores në Dubai.

Siipas Gazetës Express, “agjensiaii e markettiingut “The List DXB” ofron modele në një nga klubett super luksoze në Dubaii, e ttë ciilatt janë shoqëruese gjattë mbrëmjes ttë ttë fttuarve”.

Por Artta ka hedhur poshttë gjiithçka ështtë thënë për ttë dhe shprehett se këtto lajme janë ttë sponsoriizuara nga njerëz që e kanë inatt akttoren.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!