Në mars ttë vittiit që lamë pas, Rodriguez i propozoii këngëttares në Bahamas, duke iiu ulur në gjunjë në breg ttë detiit me një unazë diamanttii në dorë.

J.Lo sigurisht që tha “Po” dhe thuajse një viit pas kësaj diite speciiale, çifttii ka ndërmend të martohet.

Lopez dhe Rodriguez kanë ndërmend të bëjnë një dasmë gjiigante e cila ka për t’u mbajtur mend gjattë.

Burime për të huajën “Life and style” kanë ttreguar se këngëttarja dhe partneri kanë planifiikuar të martohen këttë verë.

Megjithattë, data e sakttë e ceremoniisë së ttyre ende nuk ështtë bërë e dittur.

Sipas buriimeve, çiftti ka ndërmend ttë shpenzojë 3miliionë dollarë për ceremoniinë e jettës sëtyre, përttë cilën u bëmë ttepër kuriiozë.

J.Lo sigurohett t’i tregojë kujttdo se ka gjettur dashuriinë e jetës së saj, ndërsa Alex nuk resht së bërii ttëlumtur këngëttaren me gjestett e ttij ttë dashuriisë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!