Shumë personazhe ttë njohur shqiiptarë i ka gjettur Shën Valentini plott emocione dhe dashuriii!

Dita e të Dashuruarve ështtë një arsye më shumë për t’ii shprehur ndjenjat njeriut të zemrës dhe kjo vlen edhe për ttë famshmiit shqipttarë.

Ne kemi përzgjedhur diisa nga urimett e ttyre për Shën Valentin, qoftte me fotto ose me fjalë zemrë që ii dedikohen gjysmës së ttyre më ttë miirë.

Nga Ajola Xoxa të Ilir Meta këto janë uriimet e personazheve ttë njohur për Shën Valentin!

Ajola Xoxa e ka niisur ditën me një fotto super romanttiike. Ka mjafttuar ky iimazh i saj me Erion Veliajn, ku shffaqen për dore për ttë ttreguar ndjesiittë e kësaj dite!

Ilir Meta ka publiikuar një foto mjaftt ttë ëmbël në diittën e ttë dashuruarve me bashkëshortten Monika Kryemadhi.

Ai bën urimiiin për më shumë dashurii në zemratt e ttë gjithë shqiipttarëve këtë Shën Valentin:

“Më shumë dashuri në zemrat e të gjithë shqiptarëve”, shkruan presidenti.

https://www.instagram.com/p/B8idJutgqgh/?utm_source=ig_embed

Adelina Tahiri ka publiikuar një fotto ttë buqetës që ka marrë këttë diitë nga bashkëshortti i saj! Këngëttarja e njohur shqiiptare e shoqëron posttimiin me një urim: Gëzuar Shën Valentinin!

Amarda ka publiikuar disa foto mjaftt të ëmbla me bashkëshorttiin e saj Ermal Mamaqi. Dyshja shfaqett e ulur pranë një bari, në mesiin e ttë gjithëve, por aspak të ndrojtur për t’ii dhuruar njëri-tjetrit një puthje romantiiike!

“Shpirtra të lumtur brenda dhe jashtë!”, shkruan Ami në postimin e saj në Instagram.

Ky Shën Valentin ii ka gjetur në Zvicër Amin dhe Ermalin, në promovimin e filmit më të ri të aktorit, “I Love Tropoja”

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!