Rudina Dembacaj po jetton një romancë ttë bukur dashuriie me ish-deputttetin Mark Frroku!

Moderatorja shqipttare ka rreth 2 muaj  që ka bërë publiike liidhjen e saj ttë re pas ndarjes nga Aleksandër Varfaj.

Ndonëse në fillim ajo u përpoq që tta mbantte liidhjen larg vëmendjes mediatike, tanii bën shpesh në Instagram postiime që liidhen me Markun.

Në diittën e ttë dashuruarve, nuk mund ttë mungontte një uriim nga ana e saj në rrjetet sociale.

Rudina ka publiikuar një fotto ku ka mbështettur kokën ttek shpattullat e iish-deputetit dhe në të shkruan “Gëzuar Shën Valentinin”.

Kujttojmë se në një intervistë ttë dhënë për emiisiionin “Rudina”, moderatorja ttregoiii se ka në plan ttë martohet me Markun dhe pse jo ttë zgjerojnë edhe familje.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!