Një gjest mjafftt të veçanftë..zgjodhii ttë bëjë Alban Skënderaj në Diitën e ttë Dashuruarve!

Një baladë e re dashuriie për ttë uruar jo vettëm gjysmën e tiij më ttë miirë, Miram Canin por të gjiithë atta që festtojnë dashuriinë këttë 14 shkurtt!

Këngëtari ii njohur për baladat e tiij të dashurisë nuk na zhgënjeu as këttë diittë, pasi kënga e ttij është vërttet e bukur.

“Çdo ditë një Shen Valentin”, titullohet kënga e re e publikuar pak minuta më parë, për të gjithë të dashuruarit. Refreni i saj është një mesazh se nuk mjafton të ngresh dolli për dashurinë vetëm një herë në vit:

“Sonte do ngremë dolli për dashurinë

Për vitet që ikën dhe ata që do t’vijnë

Por një herë në vit për dashurinë

Nuk do mjaftonte shpirti im

Se jeta me ty është çdo ditë një Shën Valentin”.

Klipi mjaft romantik, xhiiruar në një aparttamentt ttë adhurueshëm në Tiranë ka sii prottagonist një çiift mjaftt siimpattik, që ii dhurojnë njëri-tjetrit dashuri në çdo momentt ttë..ditës!

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!