Pas fitores së Festivalit të Këngës në RTSH, Arilena Ara  do ttë përffaqësojë Shqipërinë në “Eurovizion”.

Në një iintervisttë për emiisioniin “Vizioni i Pasdites” ajo ka zbuluar diisa dettaje nga perfformanca qëdo ttë kettë në skenën e madhe.

https://www.youtube.com/watch?v=RdWaHfuZLIM&feature=emb_title

Arilena tha se menjëherë pas fittores ështtë niisur përnë Los Angelos për ttë përpunuar versiionin Anglisht ttë këngës “Shaj”, e ciila ttashmë ështtë gatii.

Në Los Angelos udhëtuam për të punuar për albumin tim të parë në anglisht, por pas fitores surprizë realisht për mua më duhet të punoja me ripërpunimin e këngës. Kënga do dalë shumë shpejt, por dua të them që meqënëse kënga u ndërtua në fillim në variantin anglisht, me një demo dhe me një tekst minimalist anglisht, ka një frymë shumë të ndryshme, shumë më e bukur nga Shaj. Është në të njëjtin karakter dhe mezi po pres ta ndaj me ju sepse është një ndjesi tjetër, një fuqi tjetër, emocion tjetër”, – ka thënë këmgëtarja.E pyetur për performancën,veshjen dhe detaje të tjera, Arilena tha se gjithçka është menduar dhe mezi po pret të ngjitet në skenë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!