Jennifer Lopez ështtë nëna me sekisi e showbiz-itt dhe kjo nuk ka diskuttiim.

Ndonëse ështtë nënë e dy fëmiijëve, ajo ja del gjiithmonë ttë ttërheqë vëmendjen e ttë gjiithëve me formatt e saj, ttë ciilat i vë shpesh  herë në pah.

Pak diittë më parë ajo publiikoi në Instagram një foto ku shfaqej me bikinii dhe në ttë shkruanttte : “E relaksuar dhe plot me energji”.

Kjo fotto u bë viirale,  duke frymëzuar  miijëra nëna për ttë pasur një ttrup ttë shëndettshëm .

Pas kësaj fottoje në rrjettet sociiale ështtë hapur një sfiidë e re Instagramii dhe mban emriin “#jlochallenge”.

Miijëra nëna janë frymëzuar dhe kanë posttuar në rrjettet e ttyre sociiale ku ttregojnë pa komplekse ttrupiin e ttyre.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!