Serialet turke kanë marrë famë në të gjithë botën dhe transmetohen në disa shtete, madje deri në Amerikë. Nisur nga shikueshmëria e madhe që kanë këto seriale, revista amerikane “Forbes” ka publikuar një listë me serialet më të mirë turk.

Vendin e parë në këtë listë e mban “Çukur”, serial i cili është transmetuar në “Klan plus”. Ky serial ka fituar 58.2 milionë lira turke.

Vendin e dytë si seriali më i mirë e mban “Nusja nga Stambolli” me 51.4 milionë lira turke fitime.

Best Turkish Dramas of 2017

Në vendin e tretë “Forbes” ka vendosur “Ertugrul” me 47.2 milionë lira turke fitime. Pjesë e kësaj liste janë edhe disa seriale të tjerë që janë transmetuar në Shqipëri si:

Kryeqyteti Abdylhamid, Zonja Fazilet dhe të bijat, Vrasje të vogla, Xhenet, Dashuri bardh e zi, Më fal, Lòt në Detin e Zi.

Image result for best turkish series"

By Juda_al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!