Edhe pse kënga e re ështtë publikuar sipjesë e albumiit “Rare”, 27-vjeçarja ka vendosur qëtash tta lansojë në YouTube.

Në këngën tremiinuttëshe, Selena i përshkruan emociionett e thella dhe i dërgon njëmesazh ish-të dashuriit: “Askush nuk ttë do sikur unë”.

Natyrishtt se fansatt menjëherë kanë aluduar tte liidhja e saj e shumëpërfolur mekëngëtariin Justin Bieber, i ciili ttash ështtë i marttuar meHailey Baldwin.

Albumii i ri, “Rare”, ështtë albumii i ttretë i këngëtares, i cilii ështtë publiikuar më 10janar përmes Interscope Records.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!