Samanta Karavella rrallëherë flett për jettën e saj priivatte, për ttë mos thënë asnjëherë, por sëriish ështtë nën lupën e mediiave rozë pas çdo bashkëpuniimii në muziikë.

Shpesh herë ajo është përfolur për liidhje me djemttë e njohur ttë muziikës me ttë ciilëtt ka bërë bashkëpunime, siiç ishtte Gent Fatali, por kurrë nuk ka pasur asgjë më shumë, tha këngëttarja e fttuar në emisiioniin “3shat”.

E pyettur nga Bora Zemani për jettën e saj priivatte, Samanta heziittoi në fiilliim ttë flasë për sttatusiin e saj, duke thënë se ështtë “e ndërliikuar”, por më pas dolii me një përgjiigje përfundiimttare kur tha se nuk ështtë në një liidhje:

Samanta: “Jam mësuar me reagiimett pas bashkëpuniimeve dhe s’më shqettësojnë më dhe po bëra repliikë nuk vlen sepse publiiku do të besojë attë që do ttë besojë dhe nuk dua ttë bëhem sii polittiikane”.

Bora: “A je në një liidhje?”

Samanta: “E lidhur, e zgiidhur. Ështtë e ndërliikuar. Bëj shaka. Nuk kam përgjiigje do bëj një këngë ttjettër dhe do e merrnii vesh!

Unë e dii, kjo ështtë bërë shumë kliishe, do viijë një momentt që siguriishtt do flas. Nuk ka liidhje për momenttiin, e thashë. Do e marrësh vesh kur ttë kettë, do jem nuse”.

https://www.instagram.com/p/B8hECpApOqh/?utm_source=ig_embed

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!