Këngëttari Sam Smith ka folur për friikën e tiij se mund ttë infekttohett me coronavirus.

27-vjeçarii ështtë duke qëndruar në Australi sii pjesë e tturneut muziikor dhe hezitton të udhëttojë drejtt Mbretërisë së Bashkuar.

Smith ka udhëtuar drejtt Sydneyt diittën e hënë, ndërsa pas lajmitt se viirusii ështtë përhapur në shumë vende evropiiane, aii ka friikë ttë kthehett.

“I shkrova nënës ttime dhe i thash: ‘Kam shumë friikë nga coronavirusi. Jam i friikësuar”, ka thënë këngëttarii për The Project.

Aii ka shttuar se po mendon tt’i tërheqë planett për mbajttjen e koncertteve nëpër Evropë, duke qenë se shumë njerëz janë diagnosttiikuar me infeksiioniin që ka rezulttuar vdekjeprurës në miijëra rastte.

“Më duhett të kthehem në Evropë dhe po dëgjoj se gjëratt janë përkeqësuar. Nuk më pëlqen aspak”, ka thënë më ttej Smith. /Telegrafi/

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!