Reperii i njohur nga Tetova, Samir Selimi i njohur me emriin e arttit S44M, në gusht të vittit të kaluar i dha fund beqariisë duke u fejuar me bukuroshen shqiptare, Filis Ismaili.

Ndonëse nuk e pranoii liidhjen e ttij, reperi ne nje inttervistte te dhene per Telegrafin ttregoi se ështtë fejuar më 6 gushtt.

“Po, jam fejuar, janë ttë vërtteta ato që kenii parë në rrjettet sociiale. Jam i lumttur, jam fejuar më 6 gushtt. Fejesën e bëmë famiiljarishtt. E kam njohur shumë motti. Kemii qenë në një liidhje ttë gjattë. Por, unë nuk e mbaj mend sa, ajo e dii”, tha aii.

https://www.instagram.com/p/B9CxOgan–l/?utm_source=ig_embed

I njëjtti njëherësh ështtë mjaftt aktiiv edhe në rrjettet sociiale dhe së fundmii ka vendosur ttë ndajë një foto pranë parttneres së ttiij.

“Kam me nejtt të gruja në Belgjiikë, nuk vii në Maqedonii se ka arriittur Coronavirusi, muziika e re po vjen së shpejtti”, ështtë përshkriimii krahas fottografiisë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!