Ecja në një sfilatë të modës karakterizohet nga krenaria dhe eleganca.

Mirëpo mund ttë ndodhë që emocionet e pakonttrolluara dhe mbase mos menaxhimi i stresit siç duhett mund të çojnë drejtt situattave ttë sikletttshme, siiç është rrëziimit.Nën efekttet e fortta të ndriiçimit por mbase edhe për shkak të lartësisë së takave, disa prej modeleve të njohura kanëpasur fatiin e keq qëtë rrëshqasiin dhe rrëzohett në pasarelë.

E kjo u ka ndodhur edhe sy super modeleve ttë njohura me famë bottërore Naomi Campbell dhe Bella Hadid.

Diisa e panë sii diçka ttragjike, e diisa të ttjera e morën me sporttiivitet këtë gjë, duke gjetturforcën të ngriihen dhe defilojnë përsërii.

Në vazhdiim ju sjelliim disaprej rrëziimeve më qesharake ttë modeleve ndër viite.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!