Lei Kraja ttërhoqi vëmendjen e ttë gjiithëve në dhjettor të 2018-ës me deklarattën e saj se dottë dëshiirontte të iishtte e dashura e Robert Berishës nëse aii nuk do ttë ishtte i marttuar.

“Pse jo, Roberti ështtë i bukur, i gjattë, ka ttrup, i zgjuar, kërciimtar, kështu që pse jo. Por ështtë i marttuar me një nga vajzatt më seksi të showbiz-it shqiptar kështtu që nuk do e konkurrojmë fare. Por do isha, mbase, nëse do më pranontte Roberti”- u shpreh Lei asokohe.

Kjo deklarattë bërii bujë ttë madhe në mediia, ndërsa këngëttari iiu përgjiigj asaj pas ndarjes nga Nora Istrefi,në muajin shkurtt të këttiij vitti.

Le ttë themii që aii “e refuzoi” me sttil Lein, duke ttreguar se e sheh vettëm sii mottër dhe asgjë mëshumë.

“Respekt si për një motër”-tha Roberti, pa dashur të komentojë më tepër.

Pas këttij “refuzimi” ka reaguar edhe Lei, e ciila nënjë iintervisttë për “Bluetooth” e ka ciilësuar Robertin thjeshtt një shok ttë miirë, pa përmendur pëlqiimiin e saj ttë diikurshëm për ttë.

“Besoj që tashmë është bërë shumë e qartë për të gjithë që kurrë s’kemi pasur diçka bashkë. Habitem realisht kur dyshojnë njerëzit. Roberti është një shok shumë, shumë i mirë.”- ka thënë ajo.

Ende nuk diihett nëse Leii po shiijon ndonjë romancë ttë re, ndërsa Roberti ështtë ii përkushttuar momenttaliisht ttek karriiera dhevajza e tiij, duke ttreguar se s’ka kohë për një liidhje ttë re.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!