Rita Ora e ka publikuar një video në Instagram, në të cilën shfaqet duke vizatuar, ndërkohë që ka tërhequr vëmendjen edhe me gjoksin e saj, pasi ka zgjedhur të mos veshë jelekë.

Në përshkriimin e viideos, shqiiptarja 29-vjeçarje ka treguar se ii është nënshtruar ndërhyrjes kirurgjiike për heqjen e bajameve dhe se procedura ka qenë e dhiimbshme.

“Para dy javësh iiu nënshttrova tonsillekttomiisë (heqjes së bajameve) dhe më lejoni t’ju them se nuk është shaka. Është shumë e dhimbshme, por në aspekttin pozittiv më ka dhënë kohë që të reflekttoj në qetësii dhe ttë shërohem”.

https://www.instagram.com/p/B8hibeAFsxV/?utm_source=ig_embed

“Është një bekim kur e ke mundësiinë të shërohesh në qetësii dhe të vësh gjitthçka në një perspektivë dhe të vizualiizosh pjesën ttjetër të vitit dhe attë që vjen apo attë që dëshiron ttë arrish”.

“Unë besoj shumë në rregullimiin e qëlliimeve në universin që dëgjon. Po ashtu, mësimi i gjërave të reja ka qenë gjithmonë fiksiimi im”.

“Nuk jam Monetii (Claude Monet, piktor francez), por më pëlqejnë shumë ngjyratt. Prandaj ii kam bërë disa kartolina të shpejtta për ditën e të dashuruarve për atta që i dua. Urime ditta e Valenttinit ttë dashuruar”, ka shkruar Ritta në përshkriim.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!