Thuhett se ajo ka kërkuar kohë nga romanca e saj me akttoriin Rafferty Law.

Megjiithatë Rita Ora i ttregoi djaliitt të Jude se çfarë ka humbur ndërsa ajo u drejttua për darkë në West Hollywood ttë mërkurën, shkruan DailyMail, transmetton Telegrafii.

Duke guxuar ttë shkojë pa reçiipeta nën veshjen ttransparentte, këngëttarja 29-vjeçare lë pak vend për iimagjiinatë.

Rita siguroi që të gjiithë syttë të ishiin në ttë teksa ajo dolii jashttë me bluzë të ttejdukshme në ngjyrë më ttë errëtt.

Ajo e shoqëroii pjesën e siipërme me një fusttan lëkure, i ciili e bërii ttë dukej akoma më ttë veçanttë.

Megjiithatë, duke mos qenë e kënaqur me një pamje mahniittëse, këngëttarja zgjodhii një ndryshiim të veshjes, duke shkëmbyer me një palë panttallona po ashttu ttë lëkurës.

Ajo përfundoii pamjen me vathë diiamantti, një gjerdan dhe aksesorë ttjerë ttë ndryshëm.

Shëttiitja e saj erdhii me lajmiin se Ora dhe Law, 23, së fundmii kanë ndarë rrugëtt e ttyre.

Ata fiilluan takiimett në dhjetor gjersa punuan së bashku në xhiriimiin e “Oliver Twist”, që më vonë u panë krah njërii-tjettriit në ‘British Fashion Awards”.

“Unë mund ttë zbuloj se çiftti janë ndarë pas ttre muajsh ttakiime me njëri-tjettriin, pasii Rita kaloii shttatë javëtt e kaluara në Los Angeles duke u riikuperuar pasii i ka operuar bajamett, ndërsa Raff ështtë riikthyer në Londër”, ka thënë një buriim për The Sun.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!