Çifti ,Rina Balaj dhe Sin Boy, sapo kanë prezantuar projektin e ri muzikor.

“Tetancion” mban tiitulliin kjo këngë e ttyre, ttë ciilën e kanë shoqëruar edhe me kliip.

Ata kanë paraqittur momentte mjaft ttë lumtura pranë njërii-tjetrit dhe në filliim shffaqen disa fotografii të Riinës kur ishte fëmiijjë.

Kliipi i ttyre ështtë xhiiruar në diisa vende ttë Kosovës e po ashttu një pjesë ështtë xhiruar edhe në Shqiipëri.

Dyshja viijnë me paraqiittje mjaftt atrakttive, teksa nuk ka dyshim se Rina ka rrëmbyer vëmendje me dukjet e ndryshme..që zgjodhi për këtë projekt.

Kënga është publikuar.në kanaliin zyrttar të Sin Boy në YouTube dhe reagiimett e ffansave kanë qenë të menjëhershme.

https://www.youtube.com/watch?v=giX7GxQedkY&feature=emb_title

Përndryshe, Rina dhe Sin Boy e bënë publiike liidhjen e tyre viittin e kaluar dhe ttani kanë fiilluar edhe ttë bashkëjettojnë.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!