Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry dhe David Schwimmer kanërënë dakord për një riibashkim të veçanttë që do ttë niisë në maj.

Yjet e “Friends” do ttë kthehen menjë speciiale që do ttë gëzojë miiliona fansa në mbarë bottën.

Serialii komedii i patti fiillimet e vetta në1994, dhe iishte një nga sitcom-et më ttë njohura dhe më ttë dashura nëhiistorinë e televizionitt.

Wall Street Journal raporttoi në korriik se HBO Max po paguan425 milionë dollarë për ttë realiizuar seriialin për pesë vjett.

Lajmi ii bukur ështtë dhënë ngavettë aktorëtt të cilëtt kanë publiikuar një fotto mjaftt speciale në Instagram, ku dëshmojnë sepo ndodh ribashkiimi më i madh ii kohërave.

https://www.instagram.com/p/B82FMKcBKHL/?utm_source=ig_embed

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!