Perfformanca befasuese e Eminem në “Oscars” dukett se ii ka shërbyer për miirë.

Kënga e tij, “Rap God” ka hyrë në histtori duke arrittur 1 miliiardë klikiime në Youtube.

Hitti i tiij është hedhur në ttreg në vittin 2013 dhe ka arrittur majatt e famës.

Kënga, e ciila arriti kulmiin në numriin 7 në Billboard Hot 100 në viitiin 2013, shënon viideon e trettë ttë Eminem që ka arrittur 1 miliard shikiime.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!