Një prej teorive më të popullarizuara konspirative në botën e muzikës është se Tupac Shakur ka mashtruar për vdekjen e tij dhe se është gjallë.

Regjisorii nga Los Angelesi, Rick Boss, është një nga ithtarët që besojnë fuqishëm se reperi është gjallë dhe gjithëkëtë tregim planifikon ta shndërrojë në film.

Tupac vdiq më 7 shtator 1996 në Las Vegas, ku u v.ra me katër plumba. Që atëherë janë përhapur teori nga më të ndryshmet që thoshin se ai nuk ka vd.ekur.Tupac Shakur konsiderohet reperi me ndikim më të madh në histori të hip-hopit.

Njerëz nga e gjithë bota kanë raportuar se e kanë parë Tupacun, disa prej tyre kanë publikuar edhe fotografi me njerëz që i ngjanin atij duke pohuar se..ai është reperi.

E gjithë kjo e ka nxitur regjisorin Rick Boss që të xhirojë një film lidhur me këtë temë, transmeton revista Rolling Stone. “2Pac: The Great Escape From UMC” është titulli që ka zgjedhur për filmin e tij, i cili do të flasë se si Shakur largohet nga Las Vegasi dhe vazhdon jetën në New Mexico.

Për më shumë, aii thotë se të dhënat që i poosedon, nuk janë vetëm fantazi, porse të bazuara në burime të konfirmuara. Për dalliim nga regjisori, akttori që do tta luajë Tupacun, Richard Garcia, beson se aii ka vd.ekur në vitin 1996. 

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!