Liidhja e dy reperëve, Rina Balaj dhe Sin Boy, ka qenë ndër më ttë komenttuaratt në media që prej filliimeve të ttyre, për faktiin se Sin Boy njiihett sii reper grek.

Kjo pasii aii ka jettuar në Greqi, atje ka nisur karrierën e tij dhe është ttepër i njohur në këtë vend.

Mirëpo për ata që nuk e dinin, Sin Boy ka lindur në Berat të Shqipërisë dhe këtë fakt Rina ka dashur ta theksojë edhe njëherë.

Në InstaStory, ajo ka publiikuar një lajm ttë çiftit, duke dashur ttë japë mesazhiin për ttë shpërndarë sa më shumë dashurii, ndërkohë që sqaron se i dashurii ii saj është shqipttar, pas ettiketimit të tiij si grek.

Rina nuk dëshiron që publiku ta quajë ende “tradhtare të kombit”.

“Krejt ç’ka ju nevojitet është dashuria, e sigurt! Ta sqaroj edhe një fakt se Sin Boy është shqiptar nga Berati, që ka jetuar në Greqi. Tash e dini s’jam tradhtare e kombit”- shkruan ajo në postim.

Dy reperëtt po shiijojnë prej më shumë se një vitti liidhjen e tyre ttë dashuriisë, madje së fundmii kanë niisur bashkëjettesën dhe më herëtt na ttreguan edhe pamjett e  shttëpisë së ttyre ttë re.

Më 14 shkurtt, diitën e Shën Valenttiniit, çiftii do ttë sjellë një bashkëpunim të rii, ii cili do të tittullohet “Tenttacion”.

https://www.instagram.com/p/B76yWIhF38I/?utm_source=ig_embed

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!