Ka publikuar këngë herë pas here por duke lënë pauza në mes, mirëpo 2020 duket se do të jetë viti kur Ray Ray do të jetë më aktiv e më serioz në muzikë.

Kështu duket edhe nga projekti debutues “Probleme” e cila shkruar nga vetë ai në tekst me muzikë të Yondo.

Kënga erdhi me klip nga Egzon Rexha dhe Ardit Muhaxhiri./Prive.al

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!