Rreth një muaj më parë, Prive nisi me episodet e reja për vitin 2020, duke e bërë kështu pjesë të formatit rubrikën më të re “Kutia e pyetjeve”.

I pari protagonist ishte Lyrical Son i cili vendosi të ballafaqohej me pyetjet e fansave, e një ndër to ishte “Pse lazdrohesh kur flet?!”

“Unë nuk jam falls. Nuk jam njeri që di me pretendu që jam dikush tjetër. Ky që jam në televizion, jam dhe në familje. Nuk kam nevojë për maska për me dal në televizion” ­– u shpreh ndër të tjera Festimi i cili dha përgjigje edhe nëse shumë pyetje të tjera drejtuar atij.Burimi:prive.al

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!