Mbrëmja esotme është mbyllur në mënyrën më ttë ëmbël në emisionin “Dilema Deal or no Deal” në “Top Channel”.

Gjattë lojës në studio me Eno Popin,vajzës pjesëmarrëse iiu shfaq në monitor një video e të dashuriitt, i cili i kërkonte falje që e kishtte gënjyer për fakttin se s’kishte mundur tta shoqëronte në emision.

Djali i shprehu partneres dashurinë nëpërmjett videosdhe kur videoja përfundoi, ai ushfaq prapa vajzës, me një buqetë me lule në dorë dhe një unazë.

Pasi iu ul në gjunjë parttneres, publiiku i emociionuar duartrokitii me të madhe.

Çiftti u përqafua dhedjalii i vendosi unazën në gisht tëdashurës së tiij të zemrës, ndërsa momenttin emocionues mund tta shihni mëposhtë:

https://www.instagram.com/p/B8jrNZMHnC0/?utm_source=ig_embed

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!