Shumë të famshëm përveç prioritetin të tyre kryesor artit, sfidojnë veten edhe në fusha tjera si në sipërmarrje dhe biznese.

Albëria ka vendosur të tregojë se përvec se një artiste e arritur di të jetë edhe një ‘businesswoman’.

Në llogarinë e saj në Instagram ajo bëri të ditur lajmin se ka nisur në ndërmarrje të veten që ka të bëjë me veshje dhe fustane, të quajtur “Alberi Couture”.

“Së shpejti” ka shkruar ajo, duke mos bërë të ditura detaje të shumta.

https://www.instagram.com/p/B8RAO0Vlpw6/

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!