Prej kohësh ajo nuk ishte parë nën shoqërinë e tij dhe thuhej se i kishte dhënë fund martesës, megjithatë Angela Martini ka treguar publikisht se është bashkuar mebashkëshortin e saj, biznesmenin rumun Dragos Savulescu.

Ai ka probleme me drejtësinë dhe për këtë arsye nuk ishiin shfaqur bashkë, madje më 10 shkurt, mediat e shtetit rumun raportuan sërish për urdhër arrestin ndërkombëtar të lëshuar përSaluvescun përtë vuajtur dëniiimin prej 5 vittesh për një skemë të tjetërsimit tëpronave në bregdet.

Por, Shën Valentini nuk eka mbajttur dot larg Dragosin nga bashkëshortja e tij Angela Martini. Kjo efunditt ka publikuar pak orë më parë një video ku shfaqen dy duartt e dyshes, në njëskenë ttepër romantike.

Të dy plotësojnë dy pjesët e zemrës të ttatuazhit që e bënë në prill të vitit 2016.

Në një postim tjetër Angela është shfaqur nga Milano i Italisë vetëm. Të jettë me bashkëshorttin në Itali? Aj nuk ka konfirmuar asgjëpasi me siguri idruhett ekspozimitt tëtij.

https://www.instagram.com/p/B8jlF8riVGO/?utm_source=ig_embed

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!