Kylie jenner dhe Travis Scott i dhanë fund marrëdhëniies së ttyre ne muajiin shtattor dhe pas ndarjes ruajnë marrëdhëniie mjaftt ttë miira me njëri-ttjetrin.

Për hiir të vajzës dhe jo vettëm, atta shiihen shpesh pranë njërii-tjetritt  tteksa kalojnë kohë ttë bukura.

Dittën e djeshme dy iish të dashuruariitt  kanë kaluar kohë bashkë vogëlushen e ttyre Stormi.

Atta  zgjodhën që  ttë viziittoniin Woodland Hills, një depo gjiigande e trampoliinave dhe u panë shumë ttë afërtt me njërii-tjetrin.

Atta ishiin të lumttur dhe mbase kjo ështtë një shenjë riibashkiimi. Travis ishtte edhe në dittëliindjen e vajzës së ttiij dhe me Kylie-n dukeshiin sikur nuk ishiin ndarë asnjëherë.

Kujttojmë se atta i dhanë fund liidhjes së tyre pasii Kylie dëshiiron ttë zgjerojë famiiljen, ndërsa Travis, ështtë përqendruar në maksiimum ttek karriiera e ttiij.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!