Cara Delevingne i është kundërpërgjigjur këngëtariit Justin Bieber pasi aii tha që ajo ishte më pak e prefferuara e tiij ngamiiqtë e gruas Hailey, gjattë një loje në James Corden’s The Late Show.

Gjatë një posttimi modelja, 27vjeç, i kërkoii këngëtariit, 25vjeç, tta zhbllokontte nga Instagrami dhe deklaroii seaii do ta bëntte nëse nuk do të kishtte hatërmbettje mes ttyre.

Justin u dettyrua që gjattë emisiionit ttërendiste Kendall Jenner, Gigi Hadid dhe Cara Delevingne ose përndryshe duhej ttë hantte njëushqiim ttë neveriittshëm.

“Unë e njoh më së miri Kendall-in, kam kaluar kohën më të madhe me Kendall, ajo është një mikja e mirë e jona. Unë kam kaluar shumë kohë me Gigi-n por nuk kam kaluar shumë kohë me Cara-n”, shpjegoi Justin.

Këngëtarii shttoi se nuk ka asgjë kundër ttyre, thjeshtt me disa ka marrëdhëniie më ttë miira.

Pas kësaj deklaratte ka reaguar modelja eciila ka zbuluar fakttin se nuk i ka marrëdhëniiet e miirame këngëtariin:

“Nëse nuk ke asgjë kundër meje atëherë përse nuk më bën unblock? Të dua Hailey Biber, ai duhej ta kishte ngrënë penisin e demit”, shkruan Cara.

Megjiithëse Cara nuk përmendii arsyen pse Justin e bllokoiiatë, dyshja pati një përplasje verën e kaluar kur këngëttari mbrojtti menaxheriin e tiij Scooter Braun në mes ttëgrindjes së ttij ttë vazhdueshme me Taylor Swift.

Në korrik, Cara iiu bashkua liistës në rriitje të arttiistëve qëdolën në mbrojttje të Taylor pasii këngëttarja thase  Scooter e kiishte tallur attë para se ttë blintte albumin e saj ttëvjetër ttë muziikës.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!