Partnerja e ish-presidentit francez Francois Hollande, aktorja Julie Gayet,raporttohet se i ka dërguar një mesazh nëinat e siipër Zonjës së Parë Franceze, Brigitte Macron, pasi kjo e fundiitnuk e ftoi attë në një festtë në Pallatin Elysée.

Por hatërmbetja nuk bazohett vetëm në mungesën e fttesës, por edhe nafakttiin që Brigitte kishte fttuar ish-parttneren e Hollande në vend ttë saj.

Këttë ngjarje e ka raporttuar reviista “Paris Match”, e ciila interviisttoi Hollande dhe Znj Gayet dhe folii me bashkëpunëttorëtt e tyre edhe pse akttorja kërkoii të mos ciitohej diirekt.

Revista raportton se akttorja, 47 vjeç, u zemërua kur zonja Macron, 66 vjeç, nuk e fttoi attë në një drekë me ish-Zonjat e Para në Pallattiin Elysée në vitiin 2019 – madje i dërgoii asajnjë mesazh e zemëruar duke u ankuar.

Në festë morii pjesë Valerie Trierweiler, ish-partnerja e Hollande, ttë ciilën ai e tradhttoi shumë publiikisht me zonjën Gayet në 2014-n.

Edhe pse Gayet shmangii një rol në publiik si Zonjë e Parë, ajo jettoi në Pallatin Elysée me Hollande deriisa ai u zëvendësua nga Emmanuel Macron në vittiin 2017.

Siidoqoftë, zonja Macron zgjodhii ttë mos e fttontte attë në drekë me ish-Zonjat e Para franceze në pallatt.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!