Njëmijë peshq do të lëshohen në lumin Victorian dhe liqene me peshk, që kanë vlerë deri në 10,000 dollarë në përpjekje për të joshur turistët që ti vizitojnë zonat e prekura nga zjarri.

Peshqit do të etiketohen secili dhe do të jenë në dispozicion për ti kapur përsëri më vonë në këto ujëra dhe liqene.

Ekzistojnë gjashtë specie të ndryshme që do të etiketohen. Të gjithë peshqit do të jenë të ngrënshëm, transmeton Telegrafi.

Jaala Pulford, Ministre e Peshkimit dhe Lundrimit thotë se deri më tani 200 peshq janë etiketuar, por ato akoma nuk janë “hedhur” në ujëra. 

Burimi : Telegrafi

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!