Dita e djeshme shënoi 12-vjetorin e Kosovës sii shtett i pavarur dhe ttë shumtë ishiin personazhet e njohur të showbiz-it qëuruan Kosovën dhe shqipttarët e saj.

Një urim për pavarësiinë nukharroii tabënte edhe Oriola , e cila publikoi në InstaStory disa shprehje patriotike që nuk u priitën edheaq miirë në rrjett.

“Urime Kosovë, u bofsh Shqipni”- shkruantte njëra prej fottove e ciila dukett seii ka hapur “probleme”modeles.

Oriola ttregon në InstaStory se shumë persona iiu kundërvunë, duke argumenttuar se Kosova s’kishte pse ttë bëhej sii Shqipëriia.

Për këttë arsye, modelja reagoii me një stattus të gjattë në InstaStory, duke shprehur kupttimin e urimiitt të saj për Kosovën.

“Hey, unë nuk thashë ishalla Kosova bëhet si Shqipëria sepse në këto momente Kosova mund të ketë disa gjëra më të mira në drejtim apo në mënyrën sesi janë bërë zgjedhjet vendore dhe ju përgëzojmë për këtë fakt! Ideja ishte që Kosova të bëhet Shqipëri e madhe, të bëhemi 1 dhe e kam ëndërr këtë gjë. Pavarësisht se kjo mbase nuk do ndodhi kurrë, Kosova është dhe ka për të mbetur pjesë e Shqipërisë së Veriut dhe historinë nuk mund ta ndryshojmë dot!

Po kjo nuk ju jep të drejtë të ofendoni dhe të thoni që Shqipërinë e ka mbyt kriminaliteti dhe dhuna, pavarësisht se kjo gjë mund të jetë e vërtetë. Të jesh patriot do të thotë t’i qëndrosh parimeve të tua në të mirë e në të keq. Mos harroni që Shqipëria ka derdhur gjak për pavarësinë e Kosovës njësoj siç ju ndihmuat me gjithçka kur ne na ndodhi fatkeqësia e tërmetit. Për mendimin tim, ai kufi nuk ekziston, kemi një gjak, një gjuhë, një flamur. Nuk ka nevojë për komente ofenduese sepse Shqipëria ka njerëzit më të mirë në botë dhe pyll pa derra nuk ka! Gëzuar edhe njëherë, paqe dhe dashuri!

Shqipëri dhe Kosovë nuk jemi 1 vetëm për ndeshje apo kur na intereson ne, ok?”- përfundon Oriola.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!