I filloi ushtrimet jo me qellimin e humbjes se kilogrameve, por fjala ka qenë për ushtrimet për dhembjet e shpinës të cilat ia ka rekomanduar mjeku.

Aktori japonez Miki Ryosuke thotë që ka zbuluar teknikën interesante e cila, i ka ndihmuar të humbë 13 kilogramë dhe 12 centimetra në bel për vetëm disa javë, transmeton Telegrafi.

Mjafton çdo ditë vetëm dy minuta.

Fjala është për teknikën japoneze, e cila përfshin disa lëvizje me trup dhe mënyrën e caktuar të frymëmarrjes – tre sekonda merr frymë dhe 7 sekonda e nxjerr frymën.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!