Në fillim të kësaj jave, i gjithë globi kaloi në zi për shkak të vde.kjes së legjendës së NBA, Kobe Bryant dhe vajzës së tij 13-vjeçare Gianna. Ndërsa tifozët e babait 41-vjeçar të katër fëmijëve dhe vajzës së tij minorene, e cila pritej të ndiqte gjurmët e tij si një forcë mbizotëruese në basketbollin profesional, janë në një gjendje të thellë pikëllimi, askush nuk e ndjen humbjen më shumë sesa familja Bryant, përfshirë motrat e tij, Sheriatin dhe Shaya.

Vetëm një ditë pasi Vanessa Bryant theu heshtjen e saj për humbjen tragjikè të burrit të saj, Sharia dhe Shaya kanë lëshuar një deklaratë në rrjetet sociale mbi vde.kjen e vëllait dhe mbesës së tyre.

https://www.instagram.com/p/B7_3UADHT3-/?utm_source=ig_embed

“Në emër të familjes sonë, bashkohemi në Vanessën, Natalian, Biankan dhe Caprin në pikëllimin e humbjès së Kobe dhe Gianna në një aksidènt kaq tragj.ik.
Jemi shkatèrruar nga humbja e vëllait, djalit, vajzës dhe mbesës sonë dhe zemrat tona u drejtohen të gjitha familjeve që humbën të dashurit e tyre të dielën. Jetët tona janë ndryshuar përgjithmonë.
Faleminderit për lutjet tuaja, thirrjet, tekstet, postat elektronike dhe dedikimet e shumta.
Ju lutemi vizitoni MambaOnThree.org për të mbështetur familjet e prekura nga tragjedia e së dielës dhe për të nderuar trashëgiminë e Kobe dhe Giannas, ju lutemi vizitoni: MambaSportsFoundation.org
#Mambacita #Mamba #Familja #GirlsDad – Sharia Washington dhe Shaya Tabb”, shkruhet në njoftimin e tyre.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!