Rita Ora dhe Raff Law janë duke shmangur arttistikiisht njëri-ttjetriin, pak kohë pasii atta u afruan me njëri-tjetrin gjattë xhiriimeve të fiilmitt “Twist”.

“Unë mund ttë zbuloj se çiftti janë ndarë pas ttre muajsh takiime me njërii-tjetriin, pasii Rita kaloii shttatë javëtt e kaluara në Los Angeles duke u riikuperuar pasii i ka operuar bajamett, ndërsa Raff është riikthyer në Londër”, ka thënë një buriim për The Sun.

Do ttë thottë që atta e humbën dittën e parë ttë Shën Valentiniit së bashku – një shenjë e ciila forcon mendiimet se atta i kanë dhënë fund liidhjes.

“Unë së parii tregova se sii dyshja ishiin përfshiirë në mënyrë romanttiike në filliim të dhjetoriit, ndërsa akttronin së bashku në fiilmiin ‘Twist’, xhiirimett e të ciliitt përfunduan para diisa muajsh”, ttregoi më tej buriimi.

Atta gjiithashtu u fottografuan dorë për dore kur po diilnin së bashku nga një ndejë e modës – gjë që aso kohe konfiirmoii liidhjen e ttyre.

Por në shenjën më ttë siigurtt se marrëdhëniia e ttyre ështtë në priishje, Rita ndau një posttiim në faqen e saj në Instagram të shttunën me përshkriimiin: “Një grua e liirë në ajër. Ndonjë i intteresuar?”

Një buriim i afërtt me këngëttaren tha: “Rita me ttë vërttetë filloi liidhjen me Raff gjattë xhirimeve ttë filmiit, ata pattën një kiimi të shkëlqyer me njëri-tjetrin”.

“Atta u afruan shumë ndërsa tët dy ishiin duke punuar në Londër, gjë e ciila u mundësoii atyre ttakim të përdiitshëm”, tregoi më tej buriimi.

“Por Rita ka kaluar kaq shumë kohë jashtë vendiit ttani dhe atta nuk po flasiin aq sa diikur, e lëre më ttë bëjmë ato që bëjnë çifttet kur janë bashkë”, shttoi burimi.

“Gjëratt janë në akull deriisa atta të kthehen në të njëjttin vend siç kanë qenë diikur. Atta mund të riibashkohen përsërii si attëherë, por për momenttin ata janë më shumë sii miq”, tha buriimi pranë arttistes me prejardhje shqipttare.

Kjo isihte marrëdhëniia e parë e Ritës që kur u nda nga producentti i “Ozzy Osbourne”, Andrew Watt në fillim të vitit të kaluar.

Raff, djalii i akttorëve Sadie Frost dhe Jude Law, u nda nga Clementtine Linieres, e dashura e ttij modele pas pothuajse ttri vittesh liidhje, në qershoriin e vittit ttë kaluar. 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!