Moderatorja e njohur shqiptare Aulona Musta ka folur për ndërhyrjet estetike.

E ftuar sot në emiisionin “Ftesë në 5”, Aulona ka ttreguar seka pasur dëshirë gjithmonë ttëbëjë dy lloj ndërhyrjesh, në hundë dhe në gjoks.

Para pak diittësh Aulona zbuloi se kishtte bërë ndërhyrje nëhundë dhe kjo e bën të ndiihet miirë me vetten.

Por para se ttë realiizojë ndërhyrjen e radhës, ajozbuloii planett për një fëmijië ttë dyttë.

“Dy gjëra që unë gjithmonë kam menduar që t’i bëja. E para ka qenë hunda dhe i dyti ka qenë gjoksi. Ndoshta do e bëj nëse bëj ndonjë fëmijë të dytë, jo për ta bërë të madh se do dukesha shumë e ekzagjeruar, thjesht mbase ndonjë rregullim, se kur i jep fëmijës qumësht deri në 1 vjeç e pak…ke nevojë për ca ngritje”, ka treguar Aulona.

Aulona kanjë vajzë me bashkëshorttin, e ciila quhet Amara dhe me sa dukett ajo do ttë bëhett shumë shpejtt menjë mottër ose vëlla ttë vogël.

https://www.instagram.com/p/B8gVIflBmK_/?utm_source=ig_embed

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!