Paris Hilton ështtë duke u ndjerë shumë miirë pas përfundiimiitt të fejesës së saj me aktoriin Chris Zylka.

39-vjeçarja së fundmii ka folur për ‘Cosmopolitan UK’ për përfundiimiin e liidhjes së saj në nënttor të viitiit 2018, dhe se sii ështtë ndjerë atto diitë.

“Ndjenjë e miirë kur diikush nuk ju konttrollon”. “Me takiimiin e njerëzve të cakttuar, [ekzistton rreziiku] ttë mos u besoj attyre dhe friikës [nëse] shkoj jashttë qytettiit atta mund ttë bëjnë diiçka për ttë më zënë ngushttë. Ndiihem me fatt ttani që nuk kam attë friikë sepse jam e pavarur”, ka thënë ajo për reviisttën.

https://www.instagram.com/p/B89w5ObpauT/?utm_source=ig_embed

Hiilton po ashttu tha se përfundiimi i fejesës ka qenë vendiim i vështtiirë për t’u marrë.

“Ishtte vendimii më i vështtirë që unë kam marrë në jetën ttiime”, ka thënë Hilton. “Unë nuk mendoj se [ai] ishtte personii i duhur për mua dhe unë ndjehem sii një grua që meriitoj një person ttë mrekullueshëm. Nuk ishtte i duhurii”.

“Kam punuar shumë që tt’ia japë jettën tiime dikujtt. Atta duhett të jenë perfektt”, vazhdoii Hilton.

Gjattë kohës së ndarjes, një buriim ka thënë për Fox Neës që Paris thjeshtt ‘mendoii se ai nuk ishtte për të’. “Ajo iia dëshiiron gjithë ttë miratt attij dhe atta mund ttë jenë miiq”.

Zylka, aktorii 34-vjeçar iia bleu Hilton një unazë diiamantti në 2018 që kushtton mbii dy miliionë dollarë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!