Ditën e djeshme në nisje të “Për’Puthen”, Sindi tha se kishte për të diskutuar një çéshtje shumë të réndésishme me Julin dhe Alessandron.

Ajo kishte sjellë në program një video live që dy djemtë kishin bërë me njëri-tjetrin në Instagram dhe në një moment Juli thotë një fjalë fýese.

Gjatë videos live, Alessandro thotë se njerëzit ju kërkojnë djemve që t’ju bashkohet Sindi dhe në këtë moment Juli shprehet: “Ik i q**** robt”.

https://www.youtube.com/watch?v=7-0kt3UfFtg

Sindi tha se këtë video ja kishte dërguar një kushëriri i saj, i cili ishte ndjerë i fýer nga kjo shàrje. Me lòt në sy ajo tregoi se nëna e saj u detyrua të merrte një qetësues të fortë pas videos dhe se i ati ishte nevrikosur.

Juli e pranoi që kishte sharë, por tha se nuk e kishte me Sindin dhe as me familjen e saj, por me celularin e tij. Sindi nuk e pranoi këtë gjë dhe u shpreh se kjo ishte thjesht një justifikim nga ana e tij.

E prékur nga situata, Sindi ju kërkoi të gjithëve që të mos e prekin tek familja, sepse nuk do ja lejoj askujt këtë gjë. Ndonëse ajo kërkoi që Juli të shprehte ndjesë të paktën për familjen e saj, ai nuk e bëri këtë gjë, derisa ajo u largua nga studioja. Sindi nuk mund ta përbàllonte më tej debàtin dhe la mikrofonin duke u larguar e përlotur.

Reagimi nga ana e Julit ka ardhur sërish nëpërmjet rrjeteve sociale, ku ai ka publikuar videon për të cilën u hap debati dhe ka sqaruar se të shàrat nuk i kishte për Sindin.

“Do ju jap një sqarim të vogël për skénarin e parapërgatitur të Sindit që ndodhi sot. Ju lutem shikoni njëherë videon e pacénsuruar, pa “pip” që dha emisioni dhe çfarë thashë fiks dhe pastaj do të ju them së çfarë ndodhi në emision”, ka thënë Juli dhe më pas ka shfaqur videon.

Ai ka thënë se Sindi e kishte parapërgatitur këtë gjë me skénar që ta nxírrte keq Julin pasi nuk i kishte dalë akoma  ínatí atë që ai ka thënë para dy muajsh për të në lídhje me vajin e Borshit.

“Siç e patë dhe vetë unë nuk kam dalë as të shàj njeri dhe as t’i bíe njeriu në qafë. Dola atje thashë për telefonin, vërtetë me Sindin nuk dua të dal “live” në Instagram, më mirë e hedh telefonin nga dritarja sesa dal me të “live”, por nuk e shàva nga familja siç thotë ajo. Filloi me skénarin e saj që e ka përgatitur tre ditë rresht, ka dalë para pasqyrës atje dhe ka bërë provat e saj duke e thënë atë që lexonte. Sindi kishte ardhur me një qëllim të qartë që të víktímízohet. Nuk e shàva as nga familja, po të doja ta shàja e shàja tek për tek dhe ja ku isha prapë në emision atje dhe do i thoja: Shiko unë kam këtë gjë me ty. E thashë për telefonin tim dhe për veten time që nuk doja të dilja live me të në Instagram. Nuk e di si qàu, mbase qàrkullon me qepë më vete në emision, por e gjitha ishte skénar i saj. Të gjithë menduan se e shàva gocën vetëm se ajo qàu. Nëse dua ta shàj ia them në sy, nëse s’ia them në sy, turp të më vijë dhe mua pastaj. S’kam asgjë me Sindin, përkùndrazi isha nisur që të bëja një afrimitet të paktën shoqëror me Sindin dhe jo të përputhem dhe budallalliqe. Ajo ka dy muaj qëkur ia thashë atë muhabetin e vajit që do të më dalë kundra dhe të më kapë ata pjesët e vogla që të më nxjérrë mua keq”, sqaroi Juli.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!