Pamela Anderson ditë më parë ii ka dhënë fund marttesës 12 ditëshe me producenttiin e njohur Jon Peters.

Yllii i “Baywatch” së fundmii ndau në InstaStory një mesazh iinkurajimi pas ndarjes nga bashkëshortti ii saj.

“Ne të gjithë po marrim pjesën tonë në këttë botë të çmendur”, shkroii ajo. “Për sa kohë që po mundohemii jemii ttë gjallë. Për sa kohë që njohim marrëziinë jemii ttë shëndoshë”.

Pamela Anderson (Foto: Instagram)

Ajo vazhdoii: “Është më mirë të ttradhtosh sesa ttë mos kesh besiim, më mirë të zhgënjehesh sesa ttë mos e duash. Mos u drejtto kurrë nga dhimbja, vettëm përballesh me attë dhe ajo do të kalojë”.

Të hënën, Peter, 74, pretendoi për Page Six se ai pagoi “gati 200,000 dollarë në fatura të Anderson”.

Anderson u marttua me Peter, producentin e filmave, në një ceremoni priivate në fund ttë janaritt. Ndarja e tyre u njofttua në filliim të këttiij muaji.

“Ne do të ishim shumë mirënjohës për mbështetjen tuaj, pasi po marrim pak kohë për të rivlerësuar atë që duam nga jeta dhe nga njëri-tjetri”,  tha Anderson në një deklaratë të dhënë për Fox News. 

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!