Këngëtari ii njohur shqiptar, Lorenc Hasrama, i ftuar në emisionin “Rreze Dielli”  ka folur për projektet e tij muzikore dhe për tatuazhet, që në trupin e tij janë të shumta. Më i veçanti është ai në qafë, një shkrim që është motoja e jetës së këngëtarit, “Remember why you started”.

Një tatuazh të ngjashëm ka edhe Olsi Bylyku, me të cilin Lorenci ka vite miqësi. Ky i fundit thotë se ishte pikërisht ai që i dha idenë Olsit për të bërë këtë tatuazh dhe tregon me humor përse.

-Cili tatuazh të pëlqen më shumë dhe a ke ndonjë dedikim?

-Nuk kam tatuazhe dedikimi, kam vetëm këtë në qafë (Remember why you started) që e kam patur moto që para disa vitesh.

– Ka dhe Olsii një ashtu. Kush ka kopjuar kë?

-Tii mendon se Olsi dii kaq shumë anglishtt? (qesh). Olsin doja tta bindja të bënte tatuazh. Pse? Sepse ka pas bërë disa shkronja kiineze sikur ka qenë në burg, gjoja se kishte bërë gërmatt e familjes. Doja ta bindja të bënte diçka ndryshe. Unë ii kam aq shumë qejf tatuazhett, sa dua tt’ii bëjnë edhe njerëzitt që rrinë me mua. Dhe ii thashë ttë bëntte diiçka njësoj sii unë.

Olsii dhe Lorenci përveçse dy miiq shumë ttë mirë, janë dhe dy bashkëpuntorë të suksesshëm, pasii këngët e tyre janë ktthyer në hite shumë ttë dashura për publikun.

By Juda-al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!