Anri, është një nga vogëlushët më të ëmbël të këtij sezoni të “Piter Pan”. Mbrëmjen e djeshme në emision ishte i ftuar Olsi Bylyku dhe në një moment Alketa e vendosi Anrin në prehërin e tij.

Olsi shkaktoi të qeshura duke aktruar sikur do i jepte sis për të pirë vogëlushit, por përgjigja e këtij të fundit ishte e paparë.

“Këtu është emision, nuk pihet sis mes emisionit!”, tha Anri duke bërë që të gjithë të shpérthejnë në të qeshura.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!