“Somja” ishte një nga personazhet më të njohur të serialit indian “Bixhoz me dashurinë”, që është transmetuar në TV Klan.

Sot aktorja Nehalaxmi Iyer është 26 vjeç dhe pas mbarimit të serialit ka bërë një ndryshim të madh në pamje. Aktorja ka humbur disa kile dhe duket shumë elegante.

Pamjen e re “Somja” e ka treguar me disa foto të postuara në Instagram ku ka marrë komplimenta të shumë nga ndjekësit. Aktorja vazhdon profesionin e saj aktrimin dhe vazhdon të ketë shoqëri me aktorët e “Bixhoz me dashurinë”.

Së fundmi ajo i mblodhi të gjithë aktorët e serialit për të festuar ditëlindjen. Në festë ishin ftuar Surbhi Chandna “Anika”, Shrenu Parikh “Gori”, Mansi Srivastava “Bavja” etj.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!