Një nga ankesatt më ttë mëdha që të gjiitha grattë dukett se kanë: Nuk ka hapësiirë ​​të mjafttueshme në dollap.

Por, nuk është problem për Houston, sipërmarrëse dhe fiilantropistte me qendër në Texas, Theresa Roemer, e ciila ndërttoi dollapiinfantasttiik prej ttre kattesh në shttëpiinë e saj,llojiin e hapësiirës që dott’i bënte shumiica e grave tëbiiniin në gjunjë (që atazakoniishtt bëjnë kur e shohiin).

“Kam pasur dollapë ttë bukur, pavarësiisht nëse iishte dhjettë nga dhjettë ose 3000 mettra katrorë”,  tha Roemer. “Unë kam menduar gjiithmonë se një dollap ështtë reflektttim i drejttpërdrejtë nga ju … shumiica e njerëzve mendojnë për një dollap si ttë shëmttuar, një vend për tt’i zënë gjëratt vettëm, dhe unë jam krejtt e kundërtta. Unë mendoj që nëse nuk e shoh ttë bukur, nuk do tta vesh attë”, transmeton Telegrafi.

Ja diisa pamje nga dollapii i saj mahniittës:

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!