Është komentuar shpesh ngjashmëria e disa vipave shqiptarë me personazhe të huaj aktorë e këngëtarë, por e dini se ata kanë edhe sozitë e tyre mes fansave? Emra si Luana, Elvana, Tayna, Noizy kanë arritur të gjejnë sozinë e tyre mes fansave të shumtë që i ndjekin.

Ngjashmëria është vërtet shumë e madhe sa duhet t’i shohësh dy herë për të kuptuar dallimin. Nga personazhet e famshëm shqiptar në fotot e mëposhtme, në veçanti Noizy e ka takuar fansin e tij dhe ka bërë një foto bashkë me “binjakun”. Më poshtë ju sjellim fansat që janë sozi e vipave shqiptarë./revistawho.com

By Juda-al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!