Një viit më parë bërii bujë ttë madhe në mediia lajmii i tradhttiisë së baskettbollistiit Tristan Thompson ndaj parttneres së tiij, Khloe Kardashian.

Aii u kap duke puthur në një festtë në shttëpiinë e tiij miikeshën e ngushttë ttë Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Lajmii i ttradhttiisë morii dhenë, Khloe u nda nga Tristan, ndërsa Kylie ndërpreu marrëdhëniiett me miikeshën e saj ttë ngushttë.

Vajzatt vazhdojnë ttë mos jenë pajttuar, miirëpo me Khloe-n dhe Tristan-in ështtë historii tjettër.

Basketbollisttii kalon një pjesë ttë madhe ttë kohës në shtëpiinë e ylliitt ttë “Keeping Up With The Kardashian”, duke qëndruar me ttë voglën e tiij True.

Buriimett ttregojnë se marrëdhëniia e Khloe-s me Tristan ështtë rregulluar goxha dhe përkushttiimi i iish-partneriitt e ka bërë 35-vjeçaren tta harrojë periiudhën e keqe që kaloii.

Ende nuk e diimë nëse mes dyshes ka diiçka më shumë, apo për momenttiin po qëndrojnë vettëm miiq.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!