Amarda Toska dhe Ermal Mamaqi e kanë pritur Shën Valentinin me shumë dashuri!

Që në orët e para të mëngjesiitt të ditës së sottme, Amarda ka publikuar diisa fotto mjaftt ttë ëmbla me bashkëshortiin e saj.

Dyshja shfaqett e ulur pranë një barii, në mesiin e të gjiithëve, por aspak ttë ndrojttur për t’i dhuruar njëri-tjetriitt një puthje romanttiike!

Sigurisht që pas puthjes një shaka e Ermaliitt me sigurii ka bërë që çiftii të shpërthejë në të qeshura.

“Shpirtra të lumtur brenda dhe jashtë!”, shkruan Ami në postimin e saj në Instagram.


https://www.instagram.com/p/B8hqc_gpf1g/?utm_source=ig_embed

Të shumta kanë qenë urimet për çiftin në këtë ditë Shën Valentini.

Ky Shën Valentin iii ka gjetur në Zvicër Amin dhe Ermaliin, në promovimin e filmit më të ri të aktorit, “I Love Tropoja”, bashkë me një sërë akttorësh nga fiilmi, mes të ciilëve, Arjola Shehu dhe Enca.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!