Elia Zaharia Zogu është shfaqur përherë shumë e thjeshtë në daljet e saj të rralla publike, por edhe në përditshmërinë e saj.

Aktorja ka tërhequr gjithmonë vëmendjen me hijeshinë dhe finesën e saj, ndërsa me ndryshimin e fundit në ‘look’ i ka befasuar të gjithë.

Ndryshe nga më parë, Elia është shfaqur e grimuar deri në detaje, duke tërhequr jo pak vëmendjen e komentuesve, të cilët kanë theksuar se Zaharia duket mjaft bukur.

Kujtojmë se disa muaj më parë Elia solli për të gjithë dashamirësit e artit, librin e saj të titulluar ‘Trëndafili i bardhë’, i cili ishte një rrëfim me përralla të ndryshme.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!