Mbrëmjen e kaluar u regjistrua vi.ktima eparë e infektuar me koronavirus nëItali.

Adriano Trevisan, 78vjeç, ndërroi jetën në orën 22:45 nëspitalin e Padova-s, kupo mbahej i izoluar prej10 ditësh.

Këtë lajm e ka bërë të ditur guvernattori Luca Zaia përagjensiinë e lajmeve “Ansa”.

Treviisan ishtte njëri ngady pacienttët e infektuar me koronavirus në zonën e Veneto.

Gjiithashtu, 15të prekur nga virusi vdekjeprurës numërohen edhenë Lombardi.

Italia ështëvënë në alarm dhe qyteza e Lodi-t me 50 miijë banorë është futur në karanttinë, ndërsa njerëziit po qëndrojnë nëbanesatt e tyre.

Gjiithashtu, në Piacenza janë ndaluar ttëgjitha aktiivitetet sporttive dhe kultiurore, ndërsa priiten ttë dhëna të ttjera ngavendii fqinj.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!