Ish-zonja e parë, Michelle Obama ka qenë gjithmonë një nga figurat më të dashura të audiencës. Ajo dhe partneri i saj, Barack Obama gëzojë një raport shumë të ngushtë edhe me vajzat e tyre, Malia dhe Sasha.

Tashmë të dyja janë larguar nga shtëpia për të ndjekur studimet e larta në universitetin e ‘Michigan’ dhe ‘Harvard’. Michelle ka treguar se ndryshe nga çdo mama tjetër, në vend që të kontrollonte çdo lëvizje të tyre gjatë kohës që ishin në shkollë, zgjidhte që t’ia linte porosi të afërmve më të rinj në moshë për t’i parë. “Ishte më mirë që vajzat të kontrollohen nga dikush më i ri se unë”, ka shpjeguar Michelle.

Ajo gjithashtu rrëfeu një sërë kujtimesh nga koha e saj në shtëpinë e Bardhë, përfshirë momentet e dyshimit në vetvete si Zonja e Parë, si dhe si e menaxhoi martesën e saj me Barack. Megjithatë, ajo siguroi audiencën se përqendrimi i saj do të jetë më pak në historinë e saj personale dhe më shumë në promovimin e padrejtësive globale me gratë e reja në të gjithë botën./revistawho.com

By Juda-al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!