Kemi degjuar shumë histori që na kanë ngelur në mendjet tona, por çdo ditë që kalon ne mbesim të sh0kuar nga ato çfarë shohim dhe dëgjojmë se çfarë ndodhë përreth.

Gëzim Ramadani është tifoz i çmendur i klubit të futbollit të Milanit. Ai e kishte shitur edhe shtëpinë e tij për klubin e tij të zemrës.

Gëzim Ramadani i cili njihet edhe si “Rosoneri” zgjohet, punon dhe jeton me ngjyrat kuq-e-zi. Ai ka bërë disa çmenduri sa i përket ekipit të tij të zemrës. Në vitin kur u larguan kaka dhe Schevchenko ai hyri në grevë urie në  shenjë pr0teste ndaj drejtueseve të Milanit.

35-vjeçari ka arritur të takohet dhe me legjendën e Milanit, Paulo Maldini madje i ka rrèfyèr atij se do dëshironte të vdíste në mitikun “San Siro”.

Po ju sjellim artikullin e vitit 2012 për Tifozin e flaktë – Gëzim Ramadanit nga Gjilani.

By Juda_al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!